formacion

NORTEK’in eğitim ve öğretim hizmetleri artık masrafların geri ödenmesi için uygundur.

Bu aydan itibaren, herhangi bir İspanyol şirketi NORTEK’ten Fundación Tripartita aracılığıyla sübvanse edilebilecek eğitim hizmetleri talep edebilecek. NORTEK personeli tarafından verilen herhangi bir kurs veya eğitim hizmeti, ister müşterinin evinde ister Eğitim Salonumuzda olsun, belirli eğitim faaliyetleri için yasalarca sağlanan ikramiyeye uygun olabilir. CEPYME Aragón ile varılan anlaşma sayesinde, bu kuruluş aracılık ve yönetim çalışmaları yoluyla süreci kolaylaştıracaktır. Sübvansiyona uygun kurslar, başvuran şirketin İspanya’da listelenmiş olması koşuluyla yurtdışında da verilebilir.

Önde gelen şirketler, personelleri için kurslar ve eğitim oturumları düzenlemek üzere NORTEK’i görevlendirmiştir.

NORTEK olarak triboloji eğitimlerinin yönetiminin yanı sıra yağlama uygulamaları ve diğer akışkanlarla ilgili özel kursların hazırlanmasında da uzun bir deneyime sahibiz. Tüm bilgi aktarımı faaliyetlerimize hem teorik hem de pratik açıdan yaklaşılabilir ve mühendislik, tasarım, üretim veya bakım gibi hitap ettikleri departmanların özel ihtiyaçlarına göre özelleştirilebilir.

Demir-çelik ve petrokimya sektörlerinin önde gelen şirketleri, personelleri için kurslar ve eğitimler düzenlemek üzere NORTEK’i görevlendirmiştir. Bundan böyle, önemli bir ekonomik primden ve eğitim faaliyetlerinin işlenmesinde uzman temsilcilerin profesyonel yönetiminden yararlanarak bunu yapabilecekler.