3D-nortek

NORTEK üretim tesisinde 3D baskıyı tanıttı

NORTEK, 3D baskıyı üretim planına başarıyla dahil etti. Bu teknoloji, şirketimizin düşük mekanik sorumluluğa sahip parçaları çok rekabetçi maliyetlerle üretebilmesi ve Talaşlı İmalat Atölyemizdeki kaynakları serbest bırakması için temel olacaktır.

Bu yeni yatırım, NORTEK’in kurum içi üretim ve teknolojik güncellemeye olan bağlılığını göstermektedir.

Bu yeni satın almanın tasarımı ve kontrolüyle ilgili tüm görevler Ar-Ge&I departmanımız tarafından yürütülecektir. Valfler, filtreler ve diğer kontrol aletleri gibi ürünler (üretiminde geniş deneyime sahip olduğumuz) artık 3D baskılı parçaların dahil edilmesinden yararlanarak kaliteyi, hassasiyeti ve rekabet gücünü artırabilir. CDTI tarafından finanse edilen OBI projesi kapsamında geliştirmekte olduğumuz test tezgahı da bu teknolojiyle üretilen parçaları içerecek.

Bu yatırım, NORTEK’in tarihsel olarak ayırt edici özelliklerinden biri olan teknolojik güncelleme ve kurum içi üretime olan bağlılığını göstermektedir. Çok amaçlı üretim tesisimiz ve personelimizin yüksek yetkinlik düzeyi, yüksek düzeyde kendi kendine yeterlilik ve kurum içi bilgi birikimi ile sunduğumuz ürünler için tam sorumluluk almamızı sağlıyor.