3d rendering roll of steel sheet in factory

NORTEK, Nanshan Alüminyum için iki emülsiyon sistemi ve bir soğutma sistemi siparişi kazandı

NORTEK, Danieli ile nihai varış noktası Çin’deki Nanshan Alüminyum tesisi olacak olan alüminyum haddehaneler için entegre bir soğutma çözümü tedarikini tamamladı. Danieli, demir çelik endüstrisi için dünyanın önde gelen ekipman ve üretim tesisi tedarikçilerinden biridir ve özellikle emülsiyon sistemleri alanında uzun yıllardır şirketimizin önemli bir müşterisidir.

Bir yandan NORTEK, 4HiMi sıcak haddehanesi için bir soğutma sisteminin tasarım ve üretiminden sorumlu olacak. Bu durumda soğutma sıvısı, demineralize su içinde sentetik yağ emülsiyonu olacaktır. Bu sistem, silindirlerin profilini ve alüminyumun üretim toleranslarını kontrol etme gibi ek bir işleve sahip olacaktır. Bu nedenle optimum bir tasarım, son müşterinin hattında yeterli bir kalite standardına ulaşılması için belirleyicidir.

Emülsiyon sisteminin optimum tasarımı, haddeleme hattında yeterli bir kalite standardına ulaşılması için belirleyicidir.

Buna paralel olarak NORTEK, alüminyum plakaların optimum sertleşmesi için gerekli koşullarda bir su verme sistemine demineralize su– filtrelenmiş ve soğutulmuş – sağlayacak bir soğutma sistemi tedarik edecektir. Şirketimiz ayrıca kirli ve temiz bölge tankları ve demineralize su tankları da dahil olmak üzere her iki sistemin doğru çalışması için gerekli olan altı kalorifüjlü tankın komple mühendisliğinden sorumlu olacaktır.

Bu sipariş, Nanshan Alüminyum için EDT haddehanesi için katkı parafini için daha küçük boyutlu bir emülsiyon sistemini de içeren ve Kasım 2018’de teslim edilen kapsamlı bir siparişi tamamlıyor. Genel olarak bu proje, NORTEK’in son üç yılda karşılaştığı en karmaşık mühendislik sorununu temsil ediyor.