claymore-oilfield

NORTEK, Claymore petrol platformu için iki yağlama sistemi tedarik edecek

NORTEK, İngiliz sularındaki Claymore petrol platformu için iki su enjeksiyon pompası tedarikinde SULZER UK ile işbirliği yapacak. Sipariş, ikincil yağ geri kazanımı için pompaların yağlanmasına yönelik iki adet damla yağ sirkülasyon ünitesinden oluşmaktadır.

Yüksek kaliteli ve rekabetçi fiyatlı API yağlama sistemlerinin tasarımı şirketimizin ayırt edici özelliklerinden biridir.

NORTEK bu sistemleri API 614 Ch’ye uygun olarak tasarlayacak ve üretecektir. 3, monte edilecekleri özel korozyon ve tuzluluk koşulları dikkate alınarak. REPSOL’e ait Claymore platformu, Aberdeen’in 161 kilometre kuzeydoğusunda, açık denizde yer almaktadır.

Yüksek kaliteli ve rekabetçi fiyatlı API yağlama sistemlerinin tasarımı ve üretimi şirketimizin ayırt edici özelliklerinden biridir. Kaynak süreçlerimizin ISO 3834-3 sertifikasına sahip olması ve paslanmaz çeliğin işlenmesi için ayrı bir salonumuzun bulunması, petrokimya sektöründeki müşterilerimize mümkün olan en iyi garantileri sunabileceğimiz anlamına gelmektedir.