nortek-central-noferrosos

NORTEK, Çin için sekiz bakır haddehane yağlama ünitesinden oluşan bir makro siparişi kapattı

03/08/2018 tarihinde güncellendi

NORTEK, Primetals Technologies ile yağ sirkülasyon sistemleri için büyük bir siparişi tamamladı. Bunlar, Southwire Company, LLC’nin 2019 yılı boyunca Çin’in Jiangsu, Zheijang ve Jiangxi eyaletlerinde bulunan üç tesiste kuracağı dört bakır çubuk treninden oluşan bir paketin parçası olacak. Toplamda sekiz adet monoblok yağlama istasyonu tedarik edilecektir.

Demir dışı metaller için yağlama sistemlerimiz, alan ve maliyet açısından optimize edilmiş monoblok bir çözümde maksimum kalite sağlar.

NORTEK’in demir dışı malzemelerin yavaş bloklarının yağlanmasına yönelik çözümü, yağlama yağının devridaimi için optimum koşulları sağlamak için gerekli tüm ekipmanı tek bir tezgahta ve çok dar boyutlarda entegre etmeyi başardığı için yüksek rekabet gücü ile bilinir. Patentli SmartTank® ilkelerimize göre optimize edilmiş, köpük önleyici sistemli, entegre geri dönüş filtreli ve su ve yabancı maddelerin emilmesini önlemek için yüzer emişli paslanmaz çelik bir tank içerir. Çift filtresi, özel üç yollu valf tasarımımız sayesinde servis sırasında değiştirilebilir olma avantajına sahiptir. Yatak aynı zamanda yağlayıcıyı ısıtmak için ısı eşanjörü kullanılan vakumlu yağ dehidrasyon sistemini de entegre eder ve böylece önemli yer ve maliyet tasarrufu sağlar.

Bu paketin tedariki, şirketimizin 2018’in ikinci yarısında üstlendiği ana projelerden biri olacak ve NORTEK’in bu tür laminasyon için yağlama sistemlerinin tasarımı, optimizasyonu ve üretiminde küresel bir uzman olarak tanınmasını pekiştirecektir.