bar-mill-stelmor

NORTEK, Charter Steel’in yeni Cleveland çubuk fabrikası genişletmesi için yağlama tedarik edecek

NORTEK, Primetals Technologies’e Charter Steel’in Cleveland’daki (ABD) tesisinde 2018 yılı içinde genişletilecek yeni çubuk haddehanesi için tüm yağlama sistemlerini (ve temas suyu sisteminin çeşitli bileşenlerini) tedarik edecek. Tesisin bu yükseltmesi, NORTEK’in tasarlayıp üreteceği iki adet altı kutulu KOCKS bloğunun dahil edilmesini içerecektir:

  • 3 yağ sirkülasyon sistemi sırasıyla 1.666, 1.829 ve 45 L/dak,
  • 2 gres sistemleri ve
  • Su kutuları için 2 vana paneli.

1995 yılında Charter Cleveland’ın kapsamlı bar treni yağlama projesini üstlendik. O zamandan beri bu tesis için sistem tedarikçisi olarak sürekli çalıştık.

Bu haddehane, şirketimizin Morgan Construction Co. (şimdi Primetals Group’un bir parçası) ile doğrudan işbirliği yaptığı ilk yağlama projesi olduğu için NORTEK tarihinde çok önemlidir. O dönemde (1995) dişli kutuları için iki sistem, NTM bloğu için bir ana sistem ve dişli kutuları için bir sistem tedarik edilmiştir. Kurulum, hem tasarım ve güvenilirlik hem de tasarruf açısından tam bir başarıydı. Bu, NORTEK’in Morgan’ın yağlama ekipmanı için tek tedarikçisi olmasını ve çelik sektörünün bu lider şirketiyle teknolojik işbirliği düzeyini giderek artırmasını, hatta ortak patentler geliştirmesini sağladı.

Charter Cleveland’daki genişleme, NORTEK’in 2018 yılı boyunca demir-çelik endüstrisine yönelik olarak gerçekleştireceği çok sayıda projeden sadece biri. Bu sektördeki karmaşık yağlama ve akışkan projeleri için başlıca referans tedarikçisi olmaya devam etmek istiyoruz ve bu nedenle önümüzdeki üç yıl için stratejik Ar-Ge alanlarımızdan bazıları rezervuarlarımızı ve sistemlerimizi optimize etmeye – daha düşük maliyetle daha fazla güvenilirlik elde etmeye – ve içlerindeki akışkanın mekanik ve termal davranışını daha iyi anlamaya odaklanacaktır.