covid-19

Covid-19 pandemisine ilişkin resmi açıklama

Covid-19’un yayılmasının neden olduğu pandemi gelişirken, NORTEK’teki mevcut durum ve bu çok yönlü krizin üstesinden gelmek için küresel çabaya küçük bir şekilde nasıl katkıda bulunduğumuz hakkında tüm paydaşlarımızı bilgilendirmek istiyoruz.

Sağlık her şeyden önce gelir

Geçtiğimiz haftalarda, çalışanlarımızın sağlığını korumak ve “bulaşma eğrisini düzleştirme” ortak hedefine katkıda bulunmak amacıyla sağlık yetkililerinden gelen tavsiyeler doğrultusunda giderek daha sıkı tedbirler uyguladık. Bu nedenle, tüm departmanlarımız çalışmaya devam ederken, lütfen 12. haftanın başından itibaren geçerli olmak üzere bir sonraki duyuruya kadar aşağıdaki kısıtlama ve sınırlamaları dikkate alın:

  • NORTEK şu anda ertelenemeyecek denetimler veya bakım çalışmaları dışında tesislerine dışarıdan personelin erişimine izin vermemektedir. Özellikle, gelen malların dekontaminasyonu için geliştirilen protokol çerçevesinde, malzeme taşıyıcılarının kamyon veya kamyonetten ayrılmasına izin verilmez ve Depo personelimiz tarafından dışarıda ilgilenilir.
  • NORTEK personeli ticari ziyaretler yapmaz ve diğer tesislerde tesis denetimleri, montaj hizmetleri veya diğer hizmetler için mevcut değildir.
  • Ofis personelinin önemli bir kısmı uzaktan çalışmaktadır. Şahsen katılanlar, okullar kapalıyken iş-yaşam dengesini ve aile bakımını kolaylaştırmak için uzatılmış çalışma saatleri çerçevesinde (CET 6.15’ten 9’a kadar) bunu yaparlar. Sonuç olarak, irtibat kişinize telefonla beklenen zamanda ulaşamayabilirsiniz veya taleplerinize yanıt süresi normalden daha uzun olabilir.

Hizmetinizdeyiz

Tüm müşterilerimize tedarik zincirini garanti etmeye çalışıyoruz. NORTEK’in tüm departmanları çalışır durumdadır ve elimizdeki stok, aldığımız önleyici tedbirler ve üretim sürecinin tüm aşamalarında büyük ölçüde kendi üretimimize bağlı olmamızla birlikte, prensipte bizi mevcut senaryo altında endüstriyel alandaki sağlık krizinin sonuçlarına karşı koyabilecek iyi bir konuma getirmektedir.

Ancak, öngörülemeyen gelişmelerle birlikte değişen bir durumla karşı karşıya olduğumuz da yadsınamaz. Bu nedenle, halihazırda canlı projelerimiz olan müşterilerimizin alacağı özel raporlara özellikle dikkat ederek, üretim gelişmeleri hakkında güncel bilgiler sağlamaya çalışacağız.

Anlayış ve bağlılık

Bu krizin sonuçlarını hafifletmek ve müşterilerimiz üzerindeki herhangi bir etkiden mümkün olduğunca kaçınmak için çok çalışıyoruz. Devam eden projeler hakkında tüm müşterilerimize özel ve güncel bilgiler sağlayacağız. Hepimiz için zor olan bu dönemde tüm paydaşlarımızın anlayış ve desteği için şimdiden minnettarız. Çabamız ve kararlılığımızla bunların üstesinden gelebileceğimize ve bunlardan güçlenerek çıkacağımıza eminiz. En iyi dileklerimizle, kendimize iyi bakalım!