nortek50_aniversario-noticia

Yarım asrı yepyeni bir kurumsal kimlikle kutluyoruz

Herhangi bir yıldönümü, durum değerlendirmesi yapmak ve geleceğe bakmak için ideal bir fırsattır. Ancak 2017’de NORTEK olarak 50 yaşına girmek bizi daha fazlasına davet etti. Bu kadar uzun ve verimli bir geçmişi kutlamak, aynı zamanda ne olduğumuzu ve ne hale geldiğimizi, bizi pazarın ön saflarında tutmaya devam eden başarılarımızı ve giderek daha talepkâr hale gelen bir ortamın bize yönelttiği yenilik ve iyileştirme taleplerini derinlemesine analiz etmek anlamına geliyordu.

Geleneğimizin en iyisini koruyoruz, ancak imajımızı tasarımlarımızda zaten sunduğumuz gerçekliğe yaklaştırıyoruz.

NORTEK’in içinde bir şeylerin değişmekte olduğunu dış dünyayla paylaşmak istiyoruz. En iyi geleneğimizi sürdürüyoruz: bizi dünya çapında bir tedarikçi haline getiren teknolojik miras ve hem en karmaşık projelerin hem de en özel ihtiyaçların üstesinden en büyük esneklik ve en iyi müşteri hizmeti ile gelme tutkumuz. Ancak 2017-2020 dönemi için yeni bir Stratejik Büyüme Planı ve müşterilerimiz ve tüm paydaşlarımızla yeni bir iletişim yöntemiyle ilerliyoruz. Yeni bir kimlik.

Çünkü biz hala NORTEK’iz: yağlama sektöründe tanınmış bir isim ve referans noktasıyız ve bilgi birik imini yıllardır artan bir başarıyla diğer birçok akışkan mühendisliği uygulamasına uyguluyoruz: filtrasyondan yağ dehidrasyonuna, hidrolikten borulamaya. Bu nedenle biz aynı zamanda AKIŞKAN TEKNOLOJİSİYİZ: mühendislik ve denetim becerilerine sahip, montaj ve bakımın tüm aşamalarında uzmanlaşmış saha personelinden oluşan bir ekiple akışkan çözümleri için tam bir hizmet sağlayıcısıyız. Ve elbette, teknisyenleri yıllar boyunca zorlu yasal gereklilikler ve sıkı teslimat programları altında çok çeşitli akışkan projelerinin üstesinden gelmiş olan çok yönlü bir üretim tesisinin desteğiyle.

50 yaşındayız: her şey olduğumuzdan daha iyi hale getirildi. Onlara eşlik etmeye devam edeceğimizden, gittikçe daha iyi olacağımızdan eminiz.